Alfa Romeo Giulietta 2010 – първи официални снимки

Alfa Romeo – име, което отдавна не съм срещал в медиите – най-после показа снимки на нов модел, който носи романтичното име Giulietta (Жулиета). За голямо съжаление, новата кола е изработена в стила на Fiat, вижда е се съвсем ясно на снимките. Липса нотката агресия, която Alfa Romeo поставяше в своите модели. Накратко, Alfa Romeo Giulietta е като добре изглеждаща мадама… но само отзад 🙂 Предницата е грозновата и някак детска, което изобщо не ми допада.

Giulietta ще бъде показана на живо пред публика на предстоящото автошоу в Женева през 2010 г., но вече е ясно какви варианти ще бъдат пуснати на пазара. Ще има версия с 1.4-литров бензинов двигател с турбо, който ще предоставя мощност от 120 к.с.; още един 1.4-литров турбиниран бензин, но вадещ 170 к.с.; 1.6-литров турбодизел със 105 коня; 2-литров турбодизел със 170 жребеца. Колата ще има и една специална версия за по-запалените фенове – Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde. Под капака си ще има 1.8-литров бензинов агрегат с турбо, който ще вади мощност от 235 к.с. За момента все още няма обявени цени, но съдейки по известното до момента предполагам, че Alfa Romeo Giulietta ще бъде конкурент на коли от класа на VW Golf.

Източник: CarsRoute


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie