Цените и плановете за iPhone 4 от М-Тел!

  • 1x1.trans Цените и плановете за iPhone 4 от М Тел!
  • 1x1.trans Цените и плановете за iPhone 4 от М Тел!

Утре е големият ден – М-Тел ще пуска Apple iPhone 4 на Българския пазар. С това действие GLOBUL вече няма да е iPhone монополист на родния пазар :)

M-Tel iPhone 4 ceni i planove_BN

При анонса на официалната дата за старта на продажбите на iPhone 4, М-Тел не каза какви ще са цените и плановете. Е, това вече не е тайна, защото от операторът публикуваха всичката информация на сайта си малко по-рано от очакваното :) Да, iPhone 4 ще се предлага на лизинг, но освен него телекомът ще пусне и iPhone 3GS!

Няма да описвам цените и плановете на M-Tel за iPhone 4 и 3GS един по един, а направо давам скрийнове от официалния сайт. Доколко те са конкурентни на тези на GLOBUL, това оставям на вас да прецените :)

Apple iPhone 4 от М-Тел на лизинг

M-Tel iPhone 4 ceni i planove leasing

Apple iPhone 4 от М-Тел при плащане в брой

Само да отбележа, че на сайта на М-Тел е посочено, че офертите са валидни до 31.12.2010 година.

А що се отнася до цените и плановете на iPhone 3GS – тук можете да намерите всичката налична информация.

Официална страница на iPhone 4 от М-Тел

Официална страница на iPhone 3GS от М-Тел


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Сподели това с приятелите си!

Подобни публикации