Google Chrome вече поддържа допълнения (Extensions)

Google Chrome, браузърът на Google, поддържа приложения, подобно на Firefox, от доста време – от най-малко 6 месеца. Тази екстра обаче е налична само във версията за разработчиците, която всъщност може да бъде свалена от всеки от тук. До момента нямахме право да публикуваме тази информация, но днес Download Squad вдигнаха бариерата и реших да не остана по-назад.

Официална страница от Google за приложения няма, но има неофициални като най-популярната е Chrome Extensions. Там няма богата гама от предложения, колко има за Firefox, но е някакво начало.

За официална поддръжка на приложения за Chrome се говори от много време – още от пускането му. Както виждате, работи се яко по въпроса, но се знае кога точно тази толкова важна екстра ще бъде налична за всички потребители и ще може да се ползва без проблеми. От снимките, който качих, само можете да се убедите, че говоря истината. Да, нямам качени допълнения, защото оплесках нещо и скапах браузъра… и се наложи да го преинсталирам на чисто, но това е дълга история 🙂

Упътване как да инсталирате допълнения на Google Chrome


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie