iPhone 4 от М-Тел идва на 29 ноември!

Apple-iPhone-4-M-Tel

М-Тел обяви официално, че ще стартира продажбите на iPhone 4 на 29 ноември! Най-накрая гадаенето приключи! Родният оператор с най-голям брой абонати съобщи още в началото на миналия месец, че се готви да пусне на пазара най-новото поколение iPhone. По този начин М-Тел ще стане вторият телеком в България, който ще предлага Apple iPhone 4 с абонаментни планове…. и да се надяваме, че това ще доведе до понижаване на цените на смартфона.

За момента от М-Тел не разкриват на какви цени и с какви планове ще предлагат iPhone 4 – всичко това ще бъде публикувано на www.mtel.bg/iphone на 29 ноември.

Да… Следващият понеделник ще бъде голям ден 🙂 Много силно се надявам от М-Тел да пуснат телефона на значително по-приемливи цени от тези на GLOBUL – за момента монополист в предлагането на iPhone 4 с абонамент в страната. Беше въпрос на време това да се промени…

М-Тел пуска iPhone 4 от 29 ноември

Най-тънкият смартфон ще се предлага с няколко тарифни плана, специално създадени за него

Дългоочакваният iPhone 4 от М-Тел ще бъде в магазините на оператора на 29 ноември. Най-тънкият смартфон ще се предлага с няколко тарифни плана, специално създадени за него.

iPhone 4, притежаващ дисплея с най-голяма резолюция, е снабден и с видеообаждане FaceTime, което превръща мечтата за видеоразговори в реалност. Вече е възможно освен да чуете гласа на любимите си хора, да видите и тяхното лице. Изключителният нов Retina дисплей на Apple е дисплеят с най-висока резолюция, който някога е вграждан в телефон. Това осигурява безупречен текст, изображения и видео.

iPhone 4 е снабден с 5 мегапикселова камера с LED светкавица, HD (high definition) видео запис, процесор А4 на Apple и до 40% повече време в режим разговор. Всичко това събрано в красив, изцяло новаторски дизайн от стъкло и неръждаема стомана.

iPhone 4 идва с iOS 4, последна версия на най-развитата в света операционна система за мобилен телефон, която поддържа повече от сто нови характеристики. Революционният App Store осигурява достъп до повече от 300 000 приложения, включително и новото iMovie приложение, създадено специално за iPhone 4. iMovie дава възможност за създаване на филмови трейлъри, лесно добавяне на звук, добавяне на ефекти и споделяне на новото филмче във Facebook, YouTube и други.

„Много скоро клиентите в Австрия и България ще могат да си купят най-добрият iPhone досега в нашите магазини. Очаквам това да доведе до още по-вълнуващи преживявания за нашите клиенти”, коментира Ханес Аметсрайтер, главен изпълнителен директор на Telekom Austria Group.

Пълни детайли за цени и наличност на iPhone 4 ще бъдат обявени в понеделник, 29 ноември, на http://www.mtel.bg/iphone/.

Източник: М-Тел


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “iPhone 4 от М-Тел идва на 29 ноември!”

  1. TechStation BG каза:

    Извинявам се за счупената визия на страницата… Опитвам се да открия причината, но за момента без успех. Не виждам логика да се чупи така – всички останали страници на блога си се визуализират нормално…

  2. […] анонса на официалната дата за стартра на продажбите на iPhone 4, М-Тел не каза какви ще са цените и плановете. Е, […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie