Процесът на Inbound Marketing-а [Инфографика]

Inbound Marketing-ът набира все по-голяма сила и повече фенове. Все още хората ме гледат странно, когато им кажа, че аз всъщност вече не се занимавам с SEO (Оптимизация за търсачки), а с Inbound Marketing.

Защо ли? Защото в тази сфера нещата са адски динамични и всеки трябва да се надгражда, развира и да се учи на нови неща… постоянно… ако иска да бъде компетентен и наистина да може да се нарече „специалист“.

Процесът на Inbound Marketing-а

Опитвам се да набивам в главите на родните SEO Специалисти, че това, което беше преди 12 месеца, вече е коренно различно. За  нещастие много малка част от тях мислят като мен. А за тези, които не искат да слушат – ето ви една хубава инфографика, показва процеса на Inbound Marketing-а. Дано ви бъде от полза и поне да почнете да виждате нещата днес, а не да живеете в миналото 😉

 

The Inbound Marketing Process Infographic

The Inbound Marketing Process Infographic

From: IMPACT Branding & Design


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2017 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie