АБВ стана на 10 години

Днес АБВ (abv.bg) празнува своя 10-ти рожден ден. Ако не ме лъже паметта, АБВ бе една от първите безплатни пощенски услуги за българските интернет потребители. С годините интерфейсът на сайта се развиваше, следвайки новите тенденции в мрежата и не случайно днес е Номер 1 в България в своята категория.

По повод празника има създадена специална страница, 10godini.abv.bg, където можете да научите повече за развитието на АБВ през годините, както и да участвате в игра с награда мултифункционален фото принтер HP Photosmart Wireless. От мен честито на екипа на АБВ и им пожелавам да продължават да ми доставят пощата без закъснение 🙂

Източник: Блогът на АБВ


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie