Age of Conan става безплатна за игра скоро

Age of Conan: Unrated

Едно от популярните MMORPG-та, Age of Conan, поема по тенденцията на повечето такива онлайн игри – ще стане безплатна за игра. Това ще стане съвсем скоро – още през намъгващото зад ъгъла лято на 2011 г. Разработчиците на Age of Conan, Funcom, са взели това решение, след като получиха финансова инжекция – ще има филм по тяхната игра 🙂

[adrotate group=“5″]

Промяната няма да е само в маркетинговата и икономическа идея на играта. Всеки ще може да достигне до 80 левел, но както при повечето Free 2 Play MMORPG-та и в Age of Conan ще има платени опции като – Експанжъни и Предмети, две нови подземията за соло играчите. Освен това играта ще бъде преименувана на Age of Conan: Unrated!

Все още няма конкретна дата кога точно ще можем да разцъкаме напълно безплатно Age of Conan. По принцип не обичам да спекулирам, но мисля, че това ще се случи на премиерата на филма Conan The Barbarian (2011)  – тя е насрочена за 19 август 2011 г.

Източник: Eurogamer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Age of Conan става безплатна за игра скоро”

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie