AMD Radeon HD 6870 ще изглежда така

Слуховете сочат, че другата седмица AMD ще представи следващото поколение на своите видеокарти – Radeon 6000. Техните спецификации станаха публично достояние преди около 2 седмици, след поредното изтичане на информация (вижте снимката в края на новината), с изключение на HD 6870. За сметка на това, първата изтекла официална снимка е точно на AMD Radeon HD 6870. Красавица е нали?

От изтеклата информация се знае, че Radeon HD 6870 ще бъде изработена по 40nm технология и ще бъде базирана на чипсета Barts XT. За момента обаче конкретните спецификации на заместника на HD 5870 остават неразкрити, но предполагам, че ще се появят преди официалния анонс от страна на AMD.

Източник: HEXUS

P.S: Не очаквайте да видите AMD Radeon HD 6870 по магазините точно в този облик – все пак това е базовата версия на картата и не се знае какво ще изкарат другите производители като ASUS, Sapphire, Gigabyte и т.н.

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie