Apple iPhone 4S в България от 11 ноември?

Наближава момента, в който Apple iPhone 4S ще започне да се предлага и от българските мобилни оператори. След като стана ясно, че стартирането на продажбите на iPhone 4S в България ще започне на 11-ти ноемрви 2011 година, хората започнаха да се вълнуат кои оператори ще го предлагат.

Скоро трябва да видим Apple iPhone 4S в България

За момента единствено от GLOBUL официално са обявили, че Apple iPhone 4S ще се предлага в търговската им мрежа с договор. Е, съобщение за медиите липсва, но поне на тази страница ясно е показано, че ще предлагат суперпопулярният смартфон. Както може да видите на сайта на GLOBUL, очаква се iPhone 4S да се предлага в черно и бяло, от 16GB до 64GB. Цени за момента обаче липсват.

Положението при М-Тел е още по-потайно. Няма абсолютно никаква информация на сайта им, дори лека подсказка, че операторът има намерение да предлага „чудото на Apple“. Вероятно ще станем свидетели на анонс и старт на продажбите в един и същи ден, но това си е лично мое предположение на сляпо – това ми подсказва вътрешното усещане. Напълно нормално е да се питате дали М-Тел ще предлага или не Apple iPhone 4S 🙂 Не виждам причина да не го направят, особено след огроооомния гаф, който сътвориха със системата им за отчитане и дебилистичния им начин на фактуриране. Ако искат да поправят тази огромна глупост и да закърпят голямата рана на раненото си реноме, от М-Тел ТРЯБВА да предлагат iPhone 4S!

За VIVACOM наистина нищо не знам. До момента този роден оператор не е предлагат продукти на Apple по незнайни причини, но мисля че е време да ни изненадат. А и колкото повече конкуренция има, толкова е по-голям шансът потребителите да виждат по-приятни и по-приемливи цени 🙂

Що се отнася до цените, на които родните оператори ще предлагат Apple iPhone 4S, дълбоко се съмнявам, че ще бъда като тези в САЩ. Все пак родния пазар е много по-малък, следователно и търсенето. Но надежата умира последна… Това уж се води „телефона на народа“, обаче при нас нещо тази тактика не работи като главен виновник е високата цена на устройството, дори и ако покупката му е придружена с договор.

Очаквам най-късно до 11 ноември 2011 година да видим официални анонси за Apple iPhone 4S поне от GLOBUL и M-Tel… и се надявам да няма забавяния 🙂

Източници: сайтовете на GLOBUL, M-Tel, VIVACOM


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Apple iPhone 4S в България от 11 ноември?”

  1. […] ще стартират днес, на 11 ноември 2011 година. До последно родните оператор мълчаха и само от GLOBUL бяха дали ясен знак, че ще предлагат Apple […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie