Apple ще пусне iPhone 4 в бяло чак през пролетта на 2011

Apple iPhone 4 е на пазара от няколко месеца, но за момента се предлага само черен вариант. Много хора обаче очакват пускането и на другата по-стилна и по-готина бяла версия, но ще трябва да се заредят с още търпение, при това в доста голяма доза.

От производителят на един от най-популярните смартфони на пазара са съобщили, че ще забавят пускането на бялата версия на iPhone 4 до пролетта на 2011 година. Лошо… Говорителят на Apple е бил доста кратък и не е казал какви са причините за това немалко забавяне.

Доколкото си спомням, в нета имаше спекулации, че белият iPhone 4 ще се забави поради грешка в цвета, която засяга голяма част от продукцията. Друга спекула пък твърдеше, че тази версия на смартфона има проблем с осветление на дисплея. В случая няма значение кой от двата слуха е верен. Факт е, че ще трябва да чакаме доста, докато видим на живо белия iPhone 4.

Източник: Reuters[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie