Assassin’s Creed 2 за PC излиза на 26.02.2010 [Обновена]

След ровене из онлайн магазините за игри във и извън страната, няколко мейла до Ubisoft кога най-после ще започнат да продават играта, получих ясен и точен отговор. Assassin’s Creed 2 PC за навлиза в продажба из цяла Европа на 26-ти февруари. До тогава има цели 40 дни, колкото едни Великденски пости 🙂 И наистина смятам да постя – да не гледам повече видео ревюта на конзолните версии на Assassin’s Creed 2, край на скрийншотовете… Е, новините ще си ги оставя, да не вземат от Ubi да я пуснат по-рано. В България най-изгодната цена, която намерих е в Ozone.bg – 60 лева при предварителна заявка, а транспортът е безплатен (за сметка на Ozone). Някой ако е попадал на по-добри оферти – коментарите са отдолу.

Нова информация:

От Ubisoft официално забавиха излизането на Assassin’s Creed 2 за PC за 5 март 2010. Повече информация може да намерите тук.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

7 Responses to “Assassin’s Creed 2 за PC излиза на 26.02.2010 [Обновена]”

 1. Иван каза:

  Здрасти ! 🙂 Пич можеш ли да ми кажеш струва ли си да я поръчвам от Ozone защото не мога да я до4акам 😀 доколкото за играта навсякъде търсих и или 60 лева или 30 евро което озна4ава 4е по-малко от 60 или 30 кинта няма да се дават 😀

 2. TechStation BG каза:

  От около година си поръчвам гейминг аксесоари и игри от Ozone и досега не съм имал проблеми. Работят с Еконт и има възможност да отвориш пратката, преди да се подпишеш, което е много хубаво – можеш да видиш дали няма щети. Първият път ми беше много странно как така пращат за тяхна сметка, но в последствие се убедих, че няма лъжа. Иначе за по-малко от 60 лева няма как да я намериш. В България разликата в цените на игрите е много малка, сравнение с онлайн шоповете извън БГ.

 3. Иван каза:

  Благодаря ! Наистина си прав обадиха се след не по-малко от полвин час и сега само трябва да чакам до 26 февруари и нямам търпение 😀

 4. TechStation BG каза:

  🙂 Това с обаждането съм забравил да го спомена, но пък този акт сам по себе си говори за грижата към клиента и за професионализма на фирмата. Сега само можем да се надяваме да няма ново забавяне.

 5. rofl4o каза:

  Дано днес да я докарат на 26 февруари а не на 5 март :/ .

 6. TechStation BG каза:

  И аз така се надявам, но не мисля, че ще се случи такова прекрасно нещо в петък… пък и от Ubi официално казаха, че 5-ти март е датата 🙁

 7. Иван каза:

  Дръжте се остава съвсем малко ! Честита баба марта на всички ! 🙂

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie