Assassin’s Creed 3 ще се казва Assassin’s Creed: Brotherhood?

Преди доста време от Ubisoft тийзнаха геймърите, още преди Assassin’s Creed 2 да излезе за PC, с изявлението, че работят над трета част на популярната игра. Напълно логично, очаква се заглавието да се казва Assassin’s Creed 3, но сега от разработчика са регистрирали домейн, който разкрива, че името може и да е друго или се работи над друга игра, вероятно за някоя от портативните конзоли. Става въпрос за Assassin’s Creed: Brotherhood (www.assassinscreedbrotherhood.com).

[adrotate group=“4″]

От Ubisoft са регистрирали интересния домейн още на 14 април, но за момента не дават никаква информация какво се крие зад него. Освен предположенията за ново име на Assassin’s Creed 3 или ново заглавие за портативни конзоли, има и още едно – общество за феновете на геймката. Но достатъчно спекулации. По-добре да почакаме официално изявление от Ubisoft относно Assassin’s Creed: Brotherhood, вместо да се затормозяваме с различни предположения, без да разполагаме с никакви доказателства.

чрез Destructoid


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

4 Responses to “Assassin’s Creed 3 ще се казва Assassin’s Creed: Brotherhood?”

  1. […] двете опции. Наскоро се появи слух, че новото заглавие може да носи името Assassin’s Creed: Brotherhood, но за момента, освен регистриран домейн с това има, […]

  2. […] ще предлага игра в мрежа, по-късно се появи слух, че заглавието ще носи името Assassin’s Creed: Brotherhood. Предположение дойде след като от Ubi регистрираха […]

  3. Assassin каза:

    neznam no imah assassin's creed 2 i mi haresa mnogo nadqvm se i Assassin’s Creed: Brotherhood da mi haresa

  4. Assassin каза:

    neznam no imah assassin's creed 2 i mi haresa mnogo nadqvm se i Assassin’s Creed: Brotherhood da mi haresa

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie