Assassin’s Creed III с рекорд при предварителните поръчки

 

Assassin's Creed 3 Cover

Най-новата част на ултрахитовата стелт поредица на Ubisoft – Assassin’s Creed III (3) – отбеляза нов рекорд за компанията, що се отнася до предварителни заявки. От Ubi се похвалиха, че три седмици след старта на предварителните поръчки, най-новата част на стелт геймката вече задминала по продажби на предварителните заявки рекорда на Assassin’s Creed: Brotherhood и на 10 пъти тези на Assassin’s Creed: Revelations за същият период. Накратко, Assassin’s Creed 3 се превръща в бестселър още преди да се е появила в магазините!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BVUMPrv8oRw&width=600]
Съвсем логично, от Ubisoft очакват до юни месец продажбите от предварителните поръчки на Assassin’s Creed III да задминат тези на Revelations. Освен това президентът на маркетинга и продажбите в комапнията, Тони Кей, е казал, че играта ще се радва на най-голямото маркетиране в историята на Ubisoft, както и на най-голямата кампания по стартирането на истинските продажби.

Относно историята в Assassin’s Creed 3, този път от Ubi ще ни хвърлят в годините на Американската Революция, а ние ще цъкаме играта през очите на Конър (Connor) – някакъв индианец 🙂 Естествено, основните събития отново ще се развиват покрай неспиращата война между Асасините и Темпларите.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k6HsIL7Nbjw&width=600]
Кога да очакваме появата на Assassin’s Creed 3 по магазините:

  • За Xbox 360 – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)
  • За PC – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)
  • За PS3 – 30-ти октомври, 2012 (САЩ)

Официален сайт на Assasin’s Creed III

чрез GameSpot


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie