ASUS Eee Pad Transformer Unboxing Видео

Това е таблет, това е лаптоп, това е нетбук?!? Не, това е ASUS Eee Pad Transformer – най-новото чудо на ASUS.

ASUS Eee Pad Transformer 01

Накратко, това е един много готин таблет, към който може да бъде закупена допъленителна клавиатура… към която се поставя таблета и се превръща в лаптоп. Супертънък, с NVIDIA Tegra 2 чипсет (двуядрен процесор), 10.1-инчов IPS LED дисплей, 1.2 MP камера за видеоразговори и 5-мегапикселова на гърба за снимки и клипове и всички типични неща за модерните преносими компютри (microSD слот за допълнителна памет, поддръжка на Adobe® Flash® 10.2, USB портове…)

Ето го и ЪНбоксинг видеото от официалния блог на ASUS 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KEpCam1DJFM]

По-интересното е, че ASUS Eee Pad Transformer е с операционната система Android 3.0, така че определено е повече интернет таблет, отколкото преносим компютър. Все пак очаквам почти веднага след излизането му да се появят версии на Linux за него, както и нужните драйвери.

Кога ще можем да си купим ASUS Eee Pad Transformer? Точно след празниците – продажбите в САЩ и Канада започват на 26 Април 2011, като цената за 16GB версия е $399 (TF101-A1), а за 32GB версия е $499 (TF101-B1).

Допълнителната клавиатура пък ще се предлага срещу $149.

[adrotate group=“5″]

За мометна няма информация кога можем да очакваме ASUS Eee Pad Transformer на европейския пазар.

П.С: Имайки предвид политиката на повече известни производители на готини джаджи, вероятно Eee Pad Transformer ще се появи по магазините на Стария континент до месец след пускнето му отвъд океана… като цените за различните версии ще са същите, но в евро 🙁

Източник: ASUS Blog, още


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie