ASUS ROG работи над Crosshair IV Formula и Crosshair IV Extreme

ASUS е един от най-големите производители на хардуер в света и както повечето по-големи играчи на пазара, компанията също има свое подразделение, което се занимава с глезотии за геймърите. В случая това е Republic Of Gamers, накратко ROG, чиито продукти са по-популярни от другата страна на Атлантика. На свършилото вече изложение CeBIT 2010, от звеното показаха над какво работят работят – две нови дънни платки, базирани на AMD 890FX чипсета – Crosshair IV Formula и Crosshair IV Extreme.

ASUS ROG Crosshair IV Formula (на снимките) е насочена повече към маниаците, които обичат зверските конфигурации – има четири 6 PCI-Express 16x слота, 6 RAM слота, 8 SATA II порта, плюс един eSATA, както и USB 3.0 изходи.

ASUS ROG Crosshair IV Extreme ще се цели в сърцата на лудите овърклокъри е и основната ? разлика спрямо C-4 Formula е, че има 4 слота за RAM, вместо 6. За сметка на това обаче, C-4 Extreme разполага с много лигавщини, с които на теория може да изпарите процесора си, запазвайки дъното здраво.

За момента няма информация кога да очакваме ASUS C-4 Formula и C-4 Extreme и на какви цени, но от techPowerUp! предполагат, че новите дъна с логото на Republic Of Gamers ще се появят на бял през април 2010. Съдейки по предишните предложения на ROG, предполагам, че двете нови дъна ще стартират в САЩ с цени от около 220-250 долара.

Източници: ASUS@Facebook, techPowerUp!, TechConnect


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie