Asus ROG Vulcan ANC – прототипни геймърски слушалки [CES 2011]

На изложението CES 2011 (Consumer Electronics Show) всяка година се събирам всички големи и малки производители на електронни стоки. Естествено, Asus също са там и тази година представиха няколко нови продукта, сред които прототип на геймърски слушалки – Asus ROG Vulcan ANC.

За момента това е кодово име и не се знае, дали и ако слушалките се появят на пазара, ще се казват така. Все пак представителят на компанията споделя във видео, че от Asus ще се опитат да се вместят в ценовия диапазон от $100-$150. Това автоматично ме навежда на мисълта, че компанията ще се опитва да се конкурира пряко с Razer и техните Carcharias. Кога евентуално да очакваме Asus ROG Vulcan на пазара? Най-добре да си отворите календара, да затворите очи и да посочите някъде 🙂

Източник: ASUS

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie