ATI пусна пач за проблемите с новите 58xx видеокарти и Catalyst 10.1

Преди цели 2 дни ATI пусна пач, който би трябвало да оправя сивия екран и линиите, появяващи се, когато собствениците на карти от серията 5800 сложат драйвърите Catalyst 10.1. Ако сред притежателите на 58xx карта, сигурно доста сте се ядосали от поредната грешка на ATI. Дано вече всичко да се е оправило и да можете да се насладите на мощните си графични ускорители… ако вече не сте ги върнали в магазина.

Източник: guru3D

Става ми гадно за хората, който са си купили 58xx карти. Преди време подобно нещо се случи с играта The Saboteur – тръгваше за 20-30 секунди, след което забиваше. И всичко това, защото се използва видеокарта на ATI. Трябваше да се чака няколко седмици, докато разработчика Pandemic оправи проблема. И после защо всички ме питат как така съм искал да си купувам карта на NVIDIA…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie