Black Prophecy затваря врати на 26-ти септември

Лоша новина за феновете на космическите екшън MMO-та – Black Prophecy ще затвори официално вратите си на 26-ти септември 2012 г. Новината идва директно от сайта на разработчика, като там ясно се посочва, че няма шанс да видим някакъв обрат.

Всичко вече е ясно! Краят на Black Prophecy ще бъде на 26-ти септември. Създателите на играта организират доста мащабно парти един ден преди спирането на сървърите, като по този начин искат да изкажат благодарности към всички геймъри, които ги подкрепяха през последната година и половина.

От разпространителя Gamigo съобщиха още, че ще върнат парите на всички закупили кредити през последните 6 месеца, само ако все още имат останали такива в акаунтите си. Естествено, от компанията няма да връщат кеша на хората – ще раздават ваучери, които могат да се използват в останалите предложения на Gamigo.

Източник: Black Prophecy


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie