Blizzard готви MMO шутър в първо лице?

Според френския сайт NoFrag, Blizzard работи ново MMO, което обаче няма да е RPG, а FPS. Информацията идвала от „сигурен източник“, който споделил, че в играта ще трябва да се справяте със живота ви в два свята. Единият ще показва социалната страна на геймката, подобно на The Sims, докато във втория свят ще влизате в ролята на безмилостен килър. Казаното дотук съвпада с думите на Blizzard, че новото им MMO ще е доста по-различно от World of Warcraft.

Информацията наистина е малко и щеше да е добре поне да беше спомената и годината на излизане на играта, но поне вече е ясен стилът – FPS. За сметка на това пък тръпката сега ще бъде по-голяма. Аз залагам на излизане през 2011 година… първото тримесечие. А вие?

Източник: NoFrag чрез Blue’s News


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie