Bugatti Veyron SuperSport с няколко брутални цвята за интериора

Bugatti Veyron SuperSport – който не е чувал за този автомобил или е живял в пещера през последните няколко години, или е глух 🙂 Една от най-бързите суперколи на планетата получи нови, брутално яки цветови интериорни решения.

На автоизложението в Дубай, Veyron SS бе показан в скандализиращо електриково жълто както отвън, така и от вътре. Нямам какво повече да кажа, освен „ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!“ А да, ценичката за това е 1 милион и 580 хиляди евра 🙂

 

Даа, Veyron SuperSport в жълто изглежда много атрактивно, но има и още едно ново цветово предложениет – оранжев интериор и тъмносиня външност. Лично на мен не ми допада толкова, колкото жълтото, но не бих го върнал 🙂 Цената е същата, като за жълтото.

На aвтошоуто в Дубай от Бугати са показали и още една цветова версия с хромирани елементи. Като цяло цветовата комбинация не ми допада – безлично зелено, сиво – скучно и отблъскващо. Тази версия обаче е по-скъпа от останалите и се продава за почти милион и 800 хиляди евра – почти за без пари.

Източник: TopGear


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie