Bugatti работи над Super Veyron с 1600 коня под капака?

В интернет се завъртя един доста интересен слух, който определено ще повиши пулса на маниаците на много коне и супербързите коли. Според непотвърдена за момента информация хората от Bugatti се трудят доста усърдно над Super Veyron с 1600 коня под капака и 8.0 или 9.6-литров крещящ звяр, който ще ускорява от 0-100 км/ч за откачените 1.8 секунди… и ще вдига 463 км/ч!

Очаквана цена на Bugatti Super Veyron – вероятно над 1.9 милиона евро.

Определено това е слух, който не бих пропуснал да отразя 🙂 На този етап тази неофициална информация изглежда логична, имайки предвид, че Ferrari работи над F70 (новото Enzo), а McLaren завива болтовете на P1. И точно както са споделили колегите от Top Gear България, едва ли от Bugatti ще позволят на конкуренцията да им краде от сиренето.

И докато чакаме някой да хвърли повече светлина над този слух, да се порадваме на няколко снимки на стандартния Bugatti Veyron.

чрез TopGear.bg


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie