Call of Duty: Black Ops II ще излезе на 13 ноември 2012-та?

Очаква се най-новата част на един от най-популярните шутъри да бъде обявен официално (или формално) днес – на 1-ви май, когато започват плейофите в NBA. Да, става въпрос за Call of Duty: Black Ops 2! Малко преди това да се случи обаче, читател на IGN е изпратил на медията доста интересна снимка.

 

Снимка, която разкрива кога COD: Black Ops 2 ще се появи по магазините! Датата на излизане, която е посочена на въпросната снимка се вижда съвсем ясно – 13-ти ноември 2012-та. От това, което си вижда става ясно, че Call of Duty: Black Ops II ще се появи със сигурност за Xbox 360 и PS3 в популярната верига магазини в САЩ – Target. Напълно логично, очаква се и най-новата част от серията Call of Duty да бъде пусната за PC на същата дата 🙂 Все пак нека изчакаме официалната информация, която би трябвало да се появи по-късно днес.

Източник: IGN


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Call of Duty: Black Ops II ще излезе на 13 ноември 2012-та?”

  1. […] се чу малко преди официалния анонс, най-новата част на един от най-популярните шутъри […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie