Call of Duty: Black Ops излезе

Call of Duty: Black OpsДойде и денят, в който най-новото продължение на мегапопулярната Call of Duty (CoD) излиза по магазините. Както бе официално съобщено, от днес стартират продажбите на Call of Duty: Black Ops. В новата зарибявка отново ще пуцате лошите с немалък арсенал от оръжия, придружени от готина графика.

За разлика от Modern Warfare 2 обаче, в Black Ops действието се развива през периода на Студената война… и има мисия със супербързия самолет SR-71 Blackbird (повече инфо тук). Освен това, от разработчика Treyarch (нов е, Modern Warfare 2 е разработена от Infinity Ward) обещават и новости по отношение на мултиплейр режима. За поддръжката на 3D режим в Black Ops се знае от около седмица.

В България продажбите на Call of Duty: Black Ops също вече започнаха, като PC версията на играта се предлага срещу 99 лева, а тези за Xbox 360 и PS3 срещу 129 лева.

В момента на публикуването на новината, играта е налична в Pulsar.bg, докато в Ozone.bg чакат зареждане, тъй като още на 5-то число на този месец от онлайн магазина съобщиха, че играта е била изкупена адски бързо, още преди официалната й премиера. От Ozone.bg очакват нова доставка този четвъртък, като за момента все още предлагат Black Ops с отстъпка от цената.

снимки: Ozone.bg

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie