Call of Duty: Black Ops ще има поддръжка на 3D режим

В официалния блог на Call of Duty бе съобщено, че излизащата на 9 ноември 2010 г. Black Ops, ще има поддръжка и на 3D режим за всички версии – PC, Xbox 360 и PS3! Якото е, че няма да има ограничение при играта с 3D очила, което значи, че ще можете да се трепете в мрежа, в соло режим или докато се мелите със зомбита.

Естествено, за да можете да се възползвате от 3D режима, ще трябва да имате нужното оборудване – 3D-ready HD телевизор или монитор, както и 3D очила. От разработчика споменават още, че PC версията ще бъде оптимизирана за игра с NVIDIA® 3D Vision. Повече инфо за 3D режима в CoD: Black Ops може да намерите тук.

Ако се интересувате от цените на различните версии на Call of Duty: Black Ops, препоръчвам да погледнете в Ozone.bg.

Източник: Call of Duty

P.S: Споменаването на Ozone.bg в публикацията не е някаква промоция или платено съобщение. Накратко, ползвам услугите на този онлайн магазин почти от самото му създаване досега не съм оставал разочарован нито веднъж – предлагат най-добрите цени в страната, безплатна доставка, плюс лично и коректно отношение към клиента.

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Call of Duty: Black Ops ще има поддръжка на 3D режим”

  1. […] и новости по отношение на мултиплейр режима. За поддръжката на 3D режим в Black Ops се знае от около […]

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie