Call of Duty: Modern Warfare 3 отбеляза рекордни продажби

Call of Duty: Modern Warfare 3 бе пусната малко след излизането на Battlefield 3 и дойде като нова атомна бомба в гейминг света. Този взрив обаче бе напълно очакван, имайки предвид успеха на предните 2 заглавия от поредицата.

От разпространителя, Activision, обявиха, че Modern Warfare 3 се е продава като пресни топли кифли с мармалад в целия свят. За първите 5 дни от старта на продажбите, COD: MW 3 е отбелязала продажби на стойност $775 милиона. В момента играта продължава да е сред топ заглавията в Amazon, Best Buy, GameStop, Walmart и Target.

От разпространителя обаче не разкриха точната бройка на разграбените копия. Все пак от Eurogamer предполагат, че става въпрос за около 6.5 милиона продадени бройки само за първите 24 часа от пускането на суперкасовия шутър. По мои груби изчисления, продажбите за първите 5 дни са над 12 милиона копия, разграбени от екзалтирани геймъри по целия свят.

Activision похвали разработчиците Infinity Ward и Sledgehammer Games за адски добре свършената работа, което ме навежда на мисълта, че ако в момента се работи на Call of Duty: Modern Warfare 4, то точно с това се занимават в момента тези 2 компании.

чрез Eurogamer.net

[box color=yellow]Call of Duty: Modern Warfare 3 за PC в Ozone.bg – 99 лева (безплатна доставка)[/box]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie