Codemasters вади нов лейбъл – Codemasters Racing!

Едно от най-старите и най-популярните гейм студия, Codemasters реши да излезе с нов лейбъл на пазара – Codemasters Racing! Британското студио с история над 2 века десетилетия (създадено през далечната 1986-та година) реши да изведе на отделен лейбъл своите популярни рейсинг заглавия от 1-ви май.

Както се подразбира от новото име, новата марка на компанията е насочена изцяло към създаването на рейсинг и рали заглавия, с които през последните няколко години Codemasters успя да спечели сърцата на милиони геймъри по света. Всички маниаци по света знаят заглавията на поредиците GRID, DiRT и F1.

Заглавията Operation Flashpoint и Bodycount няма да бъдат оставени да гният, а ще излизат от студиото майка – Codemasters.

Първото заглавие, което ще излезе от пещерата на новосъздаденият лейбъл Codemasters Racing e DiRT Showdown – предварителните поръчки вече започнаха, а официалните продажби започват на 25-ти май.

чрез Eurogamer


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie