Това е Corning Gorilla Glass 3! [CES 2013]

Здравейте! След почти двумесено отсъствие… I’M BACK B*****S! И направо скачам в дълбоките води на едно от най-значимите технологични изложения за годината – Consumer Electronics Show 2013 или накратко CES 2013. То наистина е едно от най-важните събития на годината, защото водещите и нови компании в технологичната индустрия ни показват какво ще видим на пазара през следващите 12 месеца (най-малко).

снимка: Engadget

снимка: Engadget

Сега по темата – Запознайте се с новия Corning Gorilla Glass 3! Едно от най-издръжливите стъкла за дисплей на света 🙂

Както можете да се уверите от видеото по-долу, новото поколение Gorilla Glass 3 е още по-издръжливо и по-здраво от предишното. Стъклото издържа успешно на удари от 130 грамово метално топче, както и на много сериозен натиск 🙂 И по-важното е, че от Corning са казали да очакваме Gorilla Glass 3 до края на първото тримесечие на 2013 година… което значи, че вероятно ще видим първите устройства с него преди края на годината.

[viddler id=4e154c5b w=545 h=349]

Източник: Engadget


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie