Corsair Survivor GT USB флашка, предназначена за екстремни условия

Corsair-Survivor-GT_01На пазара има огромен избор от USB памети във всякакви форми, като например рекламната флашка на Porsche. Виждал съм такива с парола, която се набира чрез копчета (пак е на Corsair), във формата на меченце, на сърце (с връзка за врат), на гривна и какви ли не други форми. Забелязвам обаче, че изборът на USB флашки, които да издържат на удари, изтървания и подобни щети, е много малък.

Corsair Survivor GT е точно от този тип и е направена да издържа на сериозни изпитания. Джаджата е съставена от два алуминиеви елемента, като единият представлява контейнер, а другия е тялото със самата памет. В затворено положение флашката не събира прах и може да бъде потопена на дълбочина до 200 метра. Май е време да сменям стария 4GB титаниев Corsair от ключодържателя, но цената ме спира. Corsair Survivor GT се предлага в два варианта, 32GB и 64GB, като цените варират между $120 до $145 за 32GB и от $200 до $250 за 64GB…

Официална страница на Corsair Survivor GT


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie