Crysis 2 ще изглежда по-добре на PC

PC версията на Crysis 2 ще е по-добра от тези за конзолите. Това е казал в интервю за Edge Magazine Cevat Yerli, който е президент на Crytek.

“PC gamers will get a better game out of that, it isn’t just take, it’s also giveю”

Освен да кажа едно голямо „БЛАГОДАРЯ!“, друго не ми идва на акъла в момента… като изключим „In your face, you console freaks!„.

Crysis 2 screenshot_02

Най-после един сериозен разработчик на игри, които да покаже, че PC-тата имат много по-големи възможности от конзолите. Да, вярно е, че е конзолите са унифицирани платформи с един и същи хардуер – разработката на игри е много по-лесна. И все пак предпочитам да си купувам нови чарколаци за PC-то и да се разцъквам на макс, отколкото да гледам грозновати графики и да знам, че няма как да подобря това от някоя опция.

П.С: Трябва да призная, че единствената конзола, която уважавам е PlayStation 3, защото за нея има наистина много красиви и феноменално добри игри… но това не може да ме накара да си купя PS3 🙂

чрез GameZone

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie