Действието в следвата част на Driver ще се развива с Сан Франциско?

Никога няма забравя първата част на Driver, която излезе през далечната 1999 г. Уникална игра за времето си, предлагаща вманиачаващ геймплей с напрегнати мисии и готина графика (за ’99 разбира се). Превъртал съм я няколкo пъти, но в един момент, както всяко нещо, ми омръзна. Година по-късно се появи Driver 2, но излезе във версия само за PlayStation. Цели 5 години по-късно, на бял свят се появи Driv3r за PC, но заглавието бе просто порт на конзолната версия и се превърна в разочарование, поне в моите очи.

Сега се говори за нова част от поредицата, която може и да ме върне в старите време на първия Driver, пренасяйки действието обратно по стръмните улици на Сан Франциско. За момента обаче това е само слух, базиран на няколко факта.

[adrotate group=“4″]

Единственото нещо, което сочи, че новата игра може би ще се казва Driver: San Francisco и ще ни пренесе в едноименния град – от Ubisoft са регистрирали домейна driversanfrancisco.com. И това е всичко за момента. Е, има и друга версия, че играта ще се казва Driver: The Recruit, но този слух е от преди година и от тогава не се е появявала нова информация, така че не му се доверявам изобщо. Както някои хора обичат да казват „Времето ще покаже“.

Източник: Destructdroid


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie