Демото на Need for Speed Hot Pursuit излиза на 26 октомври

Най-новото заглавие от серията Need for Speed, Hot Pursuit, е близо до излизането си на пазара – финалната версия на играта се очаква на 16 ноември 2010 година във версии за PC, PS3 и Xbox 360. Освен официалната дата на старта на продажбите, вече се знае и кога ще се появи демото на играта 🙂 Това ще се случи след 20 дни, на 26 октомври – информацията идва от най-пресния трейлър на геймката. Много добър ход от страна на EA Games, защото ще даде достатъчно време на геймърите да пробват NFS Hot Pursuit и да разберат дали си заслужава парите. Все пак, Hot Pursuit няма да е безплатна, за разлика от Need for Speed World.

В Ozone.bg вече могат да се пускат предварителни заявки на Need for Speed Hot Pursuit – налични са всички версии, като цените са 71 лева за PC, 107 лева за PS3 и Xbox 360. Както винаги, доставката е безплатна 🙂

Need for Speed Hot Pursuit в Ozone.bg

Източник: NFS Hot Pursuit Blog

[adrotate group=“5″]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie