Diablo III излиза на 15 май 2012 г.!

Край на чакането! Официалната дата за излизането на Diablo III на пазара вече е факт – 15 май 2012 г.!

Diablo 3 излиза на 15 май 2012

Най-накрая от Blizzard обявиха конкретна дата на излизане на едно от най-очакваните RPG-та на това десетилетие –  Diablo 3! Както вече накъртих с големи букви в началото – датата е 15 май 2012 година! Явно Светът ще свърши по-рано за запалените геймъри и върлите фенове на играта 🙂

Отбелязахте ли си вече този ден в календара? Ако не сте, по-добре го направете още сега! И да не забравите да предупредите приятелите си да забравят, че съществувате за няколко седмици, след като Diablo III бъде пусната в продажба 🙂 Толкова дълго чакане и най-накрая е ясно кога ще зарежем реалния ни живот за доста дълъг период от време. Пак ще седим до сутринта, къртейки гадинки и мачкайки босове! Започвам да броя дните до 15-ти май.

За по-нетърпеливите, които не успяха да се докоснат до бета теста, вече са активни предварителните заявки на Diablo 3 като цената в момента е:

Ето ги и системните изисквания за Diablo 3 – доста са прилични:

Diablo 3 системни изисквания

Източник: Battle.net

П.С: Единствената лоша новина е, че през първите месеци няма да има PvP в Diablo III – тази опция щяла да бъде добавена на по-късен етап – това гласи ето тази публикация в официалния блог на Blizzard. Просто от компанията казаха, че не са готови да пуснат тази опция, защото искат да е брутална и кървава, изпипана много добре, така че да ни забавлява на макс. Кога обаче ще можем да цъкаме и PvP в Diablo 3 – до наличието на повече информация този въпрос остава отворен.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Diablo III излиза на 15 май 2012 г.!”

  1. […] фенове игра Както вече бе съобщено официално от Blizzard, продажбите на Diablo III ще стартират на 15-ти май 2012 […]

  2. […] на RPG-то. След това ще има двуседмична почивка и на 15-ти май Diablo III ще излезе официално. Вижте […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie