Днес излиза демото на NFS: The Run за PC [Обновена]

Най-новото заглавие от поредицата Need For Speed – The Run – се очаква да бъде пуснато по магазините този месец, като планираната дата е 15 ноември 2011 г. И за да продължат да ни тийзват доста мощно, от EA Games обявиха наскоро, че ще пуснат демото на NFS: The Run още този месец – дата е 18 октомври 2011 г., което е днес!

Need For Speed: The Run ще ни предложи доста динамичен геймплей, бързи скорости и голям избор от коли. Всичко това, миксирано с готин саундтрак и яка графика, благодарение на Frostbite 2 енджина, който се използва и от предстоящата Battlefield 3!

Какво да очакваме от Need For Speed: The Run ли? Ами просто си свалете демото, за да видите с очите си. Само не забравяйте, че сме 2011 година и играта си иска малко по-сериозна машина и видеоускорител 🙂

И за да ни подразнят още повече, от EA Games пуснаха нов тийзър преди излизането на демото. Приятно гледане 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JdBfCSdX8-8]

 

***Ново*** – Няма PC демо на Need For Speed: The Run!

И явно в последно време всички големи производители си правят т*ашак с PC геймъри като ги пренебрегват почти винаги. Обещания, тийз и накрая – демо за PC нема! Отново конзолните freak-ове ще могат да цъкат една суперочаквана игра на кутийките си, които нямат кой знае какви възможности и са доста по-назад от PC-тата.Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “Днес излиза демото на NFS: The Run за PC [Обновена]”

  1. […] седмица от EA Games пуснаха демото на Need For Speed: The Run, но неочаквано то излезе само за Xbox 360 и PlayStation3, а PC […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie