Dropbox с още повече безплатно място!

Dropbox LogoЕдна от най-популярните уеб услуги за съхранение и споделяне на файлове, Dropbox, днес обяви, че увеличава двойно мястото за безплатните акаунти. Не става въпрос за първоначалните 2GB, които идват с всеки безплатен акаунт, а за условията в Affiliate програмата 😉

От екипа на Dropbox казаха, че вече дават по 500MB за всеки поканен приятел или познат – два пъти повече от преди. Също така горната граница е увеличена двойно – от 8GB на 16GB. Казано с други думи, ако успеете да прикоткате 32-ма от вашите познати/приятели, които да се регистрират и да ползват Dropbox, ще получите 16GB безплатно място.

В случай, че искате да пробвате Dropbox и да ми подарите 500MB място, вземете своите 2GB безплатно място чрез този линк – http://db.tt/3dZZzUY.

Благодаря предварително за подкрепата!

Източник: Dropbox

П.С: В случай, че не искате да каните приятелите си, но искате повече от 2GB безплатно уеб пространство от такъв тип услуга, спокойно може пробвате Box.com. Там получавате 5GB безплатно, но пък имате ограничение на максималния размер на качваните файлове – до 25MB.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie