EA пусна на пазара Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2 вече официално се продава по магазините, това съобщиха от EA Games днес. Новата пуцалка на компанията получи много високи оценки от големите интернет медии, както и много позитивни отзиви от геймърското общество. Bad Company 2 вече е по рафтовете в САЩ, а в Европа продажбите започват от утре.

Battlefield: Bad Company 2 ще се появи и на Българския пазар в петък, 5-ти март. Геймката е налична за предварителна поръчка от Ozone.bg, като обявените цени (след отстъпка) са съответно 62 лева за PC версия и 107 лева за конзолните (PS3 и Xbox  360).

Официален сайт на Battlefield: Bad Company 2

Източник: Businesswire


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie