Earthrise – Първото българско MMO излезе

Днес едни от най-популярните игри за PC са ММО-тата, в частност MMORPG-тата, и доказателство за това са WoW, Aion, EVE Online, Silkroad и други. Всички тези заглавия са дело на разработчици от цял свят, като най-вероятни в нечий екип присъства и българин.

От 6 години обаче, българското студио Masthead Studios работи усилено над едно доста интересно платено заглавие – Earthrise. Някои от вас може и да са чували през годините за него, други дори може да са се докопали до бетата, която се проведе миналата година. Всичко това вече е минало – Earthrise стартира официално вчера!

[adrotate group=“5″]

Официалното пускане на Earthrise не бе сполетяно от голям медиен бум или поне не толкова голям, колкото очаквах. Първите впечатления на българските геймъри са, че играта не предлага безплатен пробен период, както е при повечето останали конкурентни залгавия. И донякъде са прави – такава е световната практика, но все още е рано да критикуваме маркетинговата стратегия на Masthead Studios. Earthrise тепърва стартира и нищо не пречи на създателите й да пуснат безплатен пробен период в близките дни 🙂

За момента все още няма мнения за първото българско MMO, затова ще чакам с нетърпение първите превюта и ревюта на родните геймъри. А относно самата игра… ами през годините се говореше, че ще има уникална crafting система и развитието на героите ще зависи до голяма степен от техните умения. Повече информация за момента има на официалния сайт на Earthrise, а геймплея може да видите в прикаченото видео.

Цената на Earthrise е $50 за САЩ и 50 евро за Европа, а в България – на специалната цена от 70 лева. За момента успях да открия Earthrise в родните онлайн магазини само в azola.bg и Pulsar.bg –> ако срещнете българското MMORPG на други места, оставете линка в едно коментарче 🙂

Официален сайт на Earthrise

чрез SPnet Forum


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie