Една от най-яките шеги, когато сте в самолет [Забавно]

Каква ли би била най-яката шега, която можете да спретнете, докато се возите в пътнически самолет? Да сипете мая в тоалетната? Да пръцкате тихичко с невероятна усмивка на лицето? Да седнете от външната страна на реда и да молите през 3 минути човекът до вас да сваля и вдига капака на прозореца?

Всички горепосочени лудорийки могат да бъдат определени като „яки шеги в самолета“ – зависи от гледната точка 🙂

Обаче днес мернах нещо много по-налудничаво, забавно и брутално! Нужни са ви само няколко неща – лаптоп, любопитен съсед по седалка, самоконтрол (да не изпаднете в истеричен смях).

Ето какво трябва да направите, за да се изгаврите брутално с човекът, който седи до вас :)))

  1. Извадете своя лаптоп от чантата;
  2. Отворете го бавно и спокойно;
  3. Включете го;
  4. Убедете се , че съседът ви гледа в екрана;
  5. Затворете очи и вдигнете глава и ръце към небето;
  6. Въздъхнете дълбоко и натиснете този линк – http://www.thecleverest.com/countdown.swf

 

Благодаря на Димитър Георгиев за идеята, като към нея мога да добавя още малко пипер – при стъпка 5, след като сте вдигнали глава и ръце към небето, започнете да мрънкате нещо, сякаш се молите на Аллах 🙂 Определено ще подсилите ефекта на гаврата!


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie