[GDC 2010] Показаха част от геймплея на Crysis 2!

На GDC 2010 се случват доста неща, но определено са по-малко от предишни години. Едно от по-интересните е демонстрация на геймплея на Crysis 2, чиято първо част се превърна в еталон за качествена графика и се използва в почти всички тестове на гейминг хардуер (и не само). Освен показването на геймплея на втората част на „Кризата“, във видеото разработчикът показва (основно) и способностите на новия CryEngine 3, който ще видим и в други бъдещи заглавия.

Източник: Tom’s Hardware

P.S: Чудя се каква видеокарта ще е нужна, за да могат да се използват всичките чудесии на CryEngine 3…


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

One Response to “[GDC 2010] Показаха част от геймплея на Crysis 2!”

  1. […] официалната си поява, дори и от пускането на демо, но Crytek вече показаха какво да очакваме от играта на GDC 2010. Сега, месец по-късно, от разработчика пуснаха […]

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie