Ghost Recon: Future Soldier – Guerilla Mode Превю

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Четвъртата част на хитовата поредица Ghost Recon – Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – е почти пред официален старт на продажбите. От Ubisoft обаче не спират да промотират новостите в играта.

В най-прясното демо от Ghost Recon: Future Soldier може да видите какво представлява Guerilla Mode-а на пуцалката от трето лице. Този мод наподобява на добре познатия Tower Defence (TD) в Warcraft – ще бъдете заливани от вълни с врагове, а ресурсите ви ще бъдат ограничени.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ELDbcsPetFo&width=620px]
Напрежението около Ghost Recon: Future Soldier нараства с всеки изминал ден, защото Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier ще бъде пусната за масата на 22-ри май 2012-та за PC, Xbox 360 и PS3!

Цените в момента са:

Ghost Recon: Future Soldier Signature Edition за PC – 71 лева (Ozone.bg)
Ghost Recon: Future Soldier Signature Edition за PS3 – 107 лева (Ozone.bg)
Ghost Recon: Future Soldier Signature Edition за Xbox 360 – 107 лева (Ozone.bg)

чрез IGN@YouTube


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie