Google Chrome с нов интерфейс на началната страница

Google Chrome 15.0.849.0 dev-m

Преди няколко минути обнових инсталацията ми на Google Chrome с последната dev версия (15.0.849.0 dev-m) и след задължителния рестарт на браузъра пред очите ми се разкри доста приятна изненада. От Google явно тестват нова версия на интерфейса на началната страница на браузъра!

Както може да видите от снимките, началната страница на Google Chrome е разбита на 3 таба (в долната част на екрана), докато преди Apps, Most Visited и последните затворени табове бяха на едно място.

 

Табовете са 3 – Most Visited, Apps и Bookmarks, като последният явно все още се разработва. За момента не мога да кажа дали новият интерфейс на Google Chrome ми допада повече, тъй като буквално го пробвам от 2-3 минути, но определено изглежда интересно.

Всеки може да пробва новостите, като се запише в официалния Dev Channel на Chrome от този линк.

Източник: TechStationBG


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie