Google Engage for Agencies вече и в България!

Google стартираха програмата Google Engage for Agencies, подходяща за уеб администратори, уеб дизайнери,  SEO специалисти, маркетинг и IT консултанти и експерти на свободна практика, всички които предлагат услуги в областта на уеб.

Всеки, който работи в областта на онлайн комуникациите и уеб може да кандидатства за програмата Google Engage for Agencies, стига бизнесът му да е свързан с увеличаване онлайн присъствието на неговите клиенти  – да е уеб администратор, който изгражда уеб страници, интерактивна агенция, която управлява маркетинга и рекламата на свои клиенти или IT консултант, който помага на клиентите си да научат повече за онлайн стратегията. Също така, е необходимо да има работеща уеб страница, която демонстрира онлайн дейността в маркетинга, както и адрес и телефонен номер в България.

Как тази програма може да помогне на бизнеса?

Всеки, включил се в програмата ще получи купони за AdWords и достъп до учебни семинари, онлайн курсове, маркетинг материали и инструменти за продажба, с цел по-ефективното привличане и задържане на спечелените клиенти. Участието в Google Engage for Agencies е безплатно!

Как да се присъедините към Google Engage for Agencies?

Посетете google-engage.appspot.com/bg.

Източник: NewTrend.bg


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie