Google ще ребрандира Blogger и Picasa

Напоследък от Google направиха доста промени по дизайна на продуктите си, съпроводени с пускането на опита им за нова социална мрежа – Google + (Google Plus).

Google ребрандира Blogger и Picasa

Освен тези промени от компанията ни готвят и нови изненади, сред които е предстоящо ребрандиране на Blogger и Picasa. Само за уточнение – ребрандиране не значи премахване на услугите, а просто промяна на техните имена.

[adrotate group=“5″]

Ребрандирането на Blogger и Picasa е напълно логично, като новите имена ще бъдат „Google Blogs“ и „Google Photos“. Или казано с други думи, компанията явно най-после е взела решение да налага бранда си на 100% 🙂 Google преди всичко… Все пак не е ясно дали и двете услуги ще получат нов интерфейс, имайки предвид какво се случи с търсачката и Gmail малко след пускането на Google Plus.

Освен Blogger и Picasa, от Mashable съобщават, че и други брандове на Гугел ще получат нови имена, но според източникът YouTube ще запази сегашното си име… поне за момента.

2011-та година се очертава доста силна за гиганта в интернет индустрията, но до края остават още няколко месеца и най-вероятно ще видим още нови изненади от голямото G.

източник: Mashable


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie