GTA: Chinatown Wars за iPhone и iPod touch излезе

Grand Theft Auto или GTA е едно от имената в гейминдустрията, които ще останат в спомените на няколко поколения. Компютърните и конзолните версии на поредицата винаги са се изкупували като топъл хляб рано сутрин. Сега май същата съдба очаква и версия на GTA: Chinatown Wars за iPhone и iPod touch. Версиите на играта за Nintendo DS и Sony PSP бяха пуснати преди месеци, но от Rockstar се забавиха с пускането на заглавието за предложенията на Apple.

Накратко, GTA: Chinatown Wars много прилича на класиката GTA 2, само че в 3D вариант. Иначе геймплеят е почти непроменен, както и изгледът на камерата. PhoneArena вече пусна ревю на новото заглавие в AppStore и мнението им е доста позитивно. Един от минусите е липсата на мултиплейър. Цената на GTA: Chinatown Wars за iPhone и iPod touch е $9.99, така че това донякъде компенсира липсата на игра в мрежа. Ако вече сте я пробвали, може да оставите едно коментарче дали наистина си заслужава.

Източник: Rockstar (e-mail); ревю: PhoneArena


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie