GTA V излиза през пролетта на 2013-та [Официално]

Rockstar Games метнаха много силна бомба днес – официалната дата на излизане на GTA V беше обявена! Бум! Очаквайте Grand Theft Auto V през пролетта на 2013-та година!

Всъщност все още няма точна дата, както вече прочетохте. И все пак този анонс е напълно достатъчен, за да накара геймърите по света да почнат да крещят от кеф (основно из медийните сайтове и социалките…).

Имам обаче една лоша новина – за момента анонсът за датата на излизане на GTA V се отнася само за версиите за PS3 и Xbox3 60.

И за да балансирам ситуацията, сервирам една добра новина – предварителните поръчки на GTA 5 започват още следващата седмица – стартът им е на 5-ти ноември 2012 г.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs]

 

Grand Theft Auto V Галерия:


Официален сайт на GTA V

Източник: Rockstar@Facebook и Официалния блог на Rockstar


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie