Hennessey Performance обявиха официално Venom GT Spyder

От Hennessey Performance, доста популярно американско студио за тунинг изпълнения, обявиха официално нова суперкола – Venom GT Spyder. Ултралекият звяр Venom GT Spyder продължава историята на първородния Venom GT – под капака се крие 6.2 литров V8 двигател от Chevrolet Corvette ZR1, с Twin Turbo, предлагащ 1200 конски сили! Лууудница!

Както подсказва името на модела, Venom GT Spyder е с твърд таван, който се сваля, когато искате вятърът да ви блъска в главата 🙂 И това е разликата спрямо Venom GT – таван, който може да се сваля и малко по-леко тегло.

Колко ще трябва да платите, за да имате едно такова зверче в гаража ви? Не бързайте – от Hennessey Performance са планирали общо 5 бройки на Venom GT Spyder за целия свят, като 2 от тях вече са платени! Цената за 1 суперкола е 1.1 милиона щатски долара. Изводът – ако имате пари в излишък и Venom GT Spyder ви кефи много, побързайте! Ако пък сте фенове на затворените купета, Venom GT се предлага за малко под 1 милион долара.

Източник: Automobile Mag


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie