И M-Tel пусна Apple iPhone 4S в продажба

Вчера много от родните фенове на чудото на Apple – iPhone – тръпнеха в очакване дали и кои оператори ще стартират продажбите на последния модел – Apple iPhone 4S. За радост на всички чакащи забавяне нямаше и точно както бе обявено още на официалния анонс на суперпопулярния смартфон, предлагането в търговските мрежи на GLOBUL и M-Tel започна.

Вече написах почти всичко за офертите на GLOBUL, но тък като анонсът от М-Тел пристигна малко по-късно, сега ще отразя и него.

За разлика от GLOBUL, от М-Тел предлагат само една версия на Apple iPhone 4S – черен с 16GB вградена памет. Също така, М-Тел предлага iPhone 4S само при плащане в брой на цена от 699 лева. Да, тази цена звучи доста апетитно, но с нея ще трябва да се нагърбите и с 2-годишен договор с план М-Тел iPhone XL с месечна такса 54.90 лева.

За момента няма информация дали от М-Тел имат намерение да предлагат и другите версии на Apple iPhone 4S. На сайта на оператора не намирам и информация дали iPhone 4S може да се закупи при различни от посочените в тази публикация условия – най-добре да питате на *88 или в търговската мрежа на оператора.

Източник: M-Tel


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “И M-Tel пусна Apple iPhone 4S в продажба”

  1. […] 2: Ха, докато си го помисля и то вече факт – М-Тел също стартира продажбите на Apple iPhone 4S. Ето част от съобщението за медиите, а повече инфо […]

  2. stanka25 каза:

    Abee vii normalni li ste beeee , kakva e tuz promociq az apartament li kupuvam ili kvo ?Maloumnici takiva

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie