Ionic ProClean – четката за зъби на бъдещето?

Миенето на зъбите по няколко пъти на ден е важен елемент от хигиената на хората. Пренебрегването на четката за зъби може да доведе до сериозни проблеми, решаването на които може да струва много повече от цената на една четка и туба с паста за зъби, плюс няколко минути на ден, прекарани в търкане. Всекидневното миене на зъбите обаче не гарантира, че те ще останат здрави до края на дните ви. Главният виновник за това е плаката, която се натрупва след хранене и атакува зъбния емайл.

От компанията Global Ionics LLC се хвалят, че са открили перфектен метод за борба с този натрапник. Изследване е показало, че плаката има позитивен заряд (+), а зъбният емайл негативен – двете взаимно се привличат. Този ефект обаче може да се неутрализира, използвайки йони. Точно това прави и четката за зъби Ionic ProClean – неутрализира заряда на плаката чрез йонизация, което прави премахването й много по-лесно.

Дали Ionic ProClean наистина работи? Клиничните резултати са много позитивни, а и за $10 смятам, че рискът си заслужава. Цената важи за територията на САЩ, но шипингът до България вече не е скъп, а и тази сума не се обмитява.

Можете да поръчате четката за зъби Ionic ProClean от тук.

Източник: Businesswire

Ако Ionic ProClean наистина работи и дава добри резултати, няма да се учудя да се превърне в „четката за зъби на бъдещето“ и да направи революция в начина, по които се грижим за зъбите ни. Но може и да се превърне в поредната интересна джаджа, за която ще се говори днес, а утре никой няма да я помни.

P.S: Хм, дали публикацията не стана малко като реклама? Надявам да не създава такова впечатление и бих се зарадвал на чуждо мнение, било то за самия текст или за джаджата 🙂


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie