Излезе нова версия на Chrome Beta за Android

От Google не спират да подобряват продуктите и услугите си с всяка изминала минута. От известно време компанията е станала буквално хиперактивна, което в никакъв случай не е отрицателна черта. И поредното доказателство за това е един пресен анонс – Има нова версия на Google Chrome за Android!

Няма да разтягам повече локуми, а направо ви сервирам инфото с новостите под формата на списък.

  • Chrome за Android вече е наличен на още 31 езика, както и във всички страни, където има поддръжка на Google Play.
  • Добавена е опция за преглеждане на дектоп версията на даден сайт, в случай че не искате да гледате мобилната му версия.
  • Вече могат да се добавят bookmark-ове директно на началния екран, под формата на шорткъти.
  • Опция да изберете кои приложения да отварят линкове директно чрез Chrome за Android.
  • Използващите проксита вече могат да си отдъхнат – има добавена опция, чрез която да сърфирате в мрежата през любимия ви прокси сървър, когато използвате Wi-Fi мрежа.

И това е всичко, което се съдържа в официалния анонс от Google. Сега оставям на вас да видите сами какви са новостите в Google Chrome за Android – може да си го свалите веднага от Google Play, дори и устройството ви да е с най-новата версия (4.0) на ОС – Ice Cream Sandwich.

Само не забравяйте, че и тази версия на Chrome за Android се води „бета“, така че може да срещнете и някой друг бъг.


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie