Как да видим всички непрочетени писма в Gmail?

Логото на GmailТези от вас, който ползват Gmail, сигурно са се сблъсквали с явлението „Ужасно много непрочетени писма“. На мен това ми се случи преди около 24 часа и усещането не бе никак приятно 🙂

В Gmail пощата на блога имаше почти 400 непрочетени e-mail-а, като някои от тях бяха от преди месец – някакви новини от NASA и сайта на Хъбъл, нови версии на програми и т.н. Проблемът беше в това, че измежду всички непрочетени имаше и прочетени – такива, които съм отварял през телефона ми.

[adrotate group=“5″]

Първоначално, точно като пълен дебил почнах да прелиствам страничка по страничка, но след 10-ина минути се изнервих максимално – не можеше да няма начин да се показват само НЕпрочетените, а не микс от всичко. Започнах да се ровя из етикетите, филтрите – нямаше такава опция. И тогава дойде ред на всезнаещия чичко Google 🙂 Намерих решението точно след 1 минута – много е просто (пляс по челото)!

Ето какво трябва да се направи:

в полето за търсене (виж снимката) пишете „is:unread“, без кавичките. Натискате Enter. Толкова!

Kak da vidim vsichki neprocheteni pisma v GmailИма и още няколко подобни начина да видите всички непрочетени писма във вашата Gmail кутия:

– отново ползваме полето за търсене, като този път пишем – label:unread или l:^u.

Kak da vidim vsichki neprocheteni pisma v Gmail_02Kak da vidim vsichki neprocheteni pisma v Gmail_03Източник: About.com


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

2 Responses to “Как да видим всички непрочетени писма в Gmail?”

  1. Анна каза:

    И аз като Вас имам ужасно много писма и не мога да отворя пощата си в АБВ. Не знам какво да правя. Моля Ви, ако можете помогнете ми!

Leave a Reply

© 2024 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie