Какво мисли Пандата на Google за дублираното съдържание и как го третира [Видео]

В началото на лятото на 2011 година от Google пуснаха тотално неочаквано Panda ъпдейта, който наказа много спамерки сайтове и такива с дублирано съдържание. След първия ъпдейт последваха още няколко по-малки, но с тях чистката стана доста сериозна. Е, все още в резултатите от търсенията (SERPs) се срещат спамерски и безполезни страници, но като цяло от Google направо си минаха с голямата косачка.

Като част от този свят (SEO Специалист съм или по-скоро Inbound маркетинг специалист), аз лично доста се забавлявах, без да се притеснявам. Чак сега обаче намерих едни много яки реклами на сирене… с една Панда. Видеото по-долу е преработено от оригиналната реклама, така че да се връзва с Панда ъпдейта, което го прави адски забавно. Специален поздрав за колеги от бранша и за всички гадни спамерчета! Приятно гледане!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s6q7np6cya0]


Казвам се Димитър Димитров и се занимавам професионално с Google SEO (оптимизация за търсачки), уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com, но имам участие и в други проекти. Интересувам се също от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и още доста неща :) Ако харесвате тази публикация, следвайте ме в Twitter | Facebook | LinkedIn | Google+ Следете ме и чрез RSS или E-Mail, за да получавате новите ми писания моментално.

Share This Post

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 TechStationBG.com. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie